EkonomiGündemManşet

İŞ İNSANLARINA BESİAD DESTEĞİ

IMG_9763Kısa adı BESİAD olan Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği, girişimciler için bir eğitim programı düzenledi. OASİS Alışveriş Merkezi’nde bulunan Bodrum Kampüs’te düzenlenen eğitime katılan girişimciler ve yeni iş kurmayı düşünen girişimci adayları, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde görevli, Yrd. Doç. Dr. Uğur Çalışkan’dan sektörel bilgiler aldılar.

Verdiği eğitimlerde, kalkınma ajanslarının planlama ve finansman açısından girişimcilere sağladığı katkıları değerlendiren Uğur Çalışkan, katılımcılara,  kısa adı KOSGEB olan T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından sağlanan krediler ve bu kredilerin girişimcilerle buluşmasındaki süreç hakkında da bilgiler verdi.

Bodrum genelinde katılmak isteyen herkese açık olan KOSGEB Girişimcilik Eğitimi ile eğitim alan yaklaşık 35 katılımcı,15-18 Ocak tarih aralığında düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayarak, sertifika almaya hak kazandılar.

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla 2003 yılında Kurulan Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD, Bodrum iş dünyası ve sivil toplum hayatında çok önemli bir boşluğu doldurur hale gelmiştir. Bodrum ve civarında iş dünyasını yakından ilgilendiren konularda ekonomik ve ticari sayısız faaliyetlerde bulunan, çok çeşitli alanlarda kalıcı hizmetler veren BESİAD, günümüzde, hizmetlerine aynı çizgide devam etmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu