ÇevreGündemManşet

TEMİZLİK EKİBİ CENNET KOYA DALDI

Resim1“Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla başlatılan deniz dibi temizliği çalışmaları Yarımadanın eşsiz güzelliğe sahip Cennet Koyda devam etti. Su altındaki dev balıkçı ağını çıkarmak dalgıçlar için hiçte kolay olmadı.

Bu yıl 18 farklı noktada gerçekleştirilecek olan deniz dibi temizlik kampanyasının ikinci durağı Göltürkbükü Mahallesindeki Cennet Koy oldu.

Yaz aylarında özellikle günlük tekne turlarının ve yatların uğrak noktası olan Cennet Koya temizlik amacıyla dalan dalış ekibi yine bilindik manzaralarla karşılaştı.

Otomobil lastikleri, ahşap ve plastik atıklar, şişeler, çizme ve daha birçok farklı atık Bodrum Belediyesinin dalış ekibi tarafından tek tek toplandı.

Ancak Koya bırakılan metrelerce uzunluğundaki balıkçı ağını karaya çıkarmak hiçte kolay olmadı. Deniz dibindeki yaşamı olmuşuz yönde etkileyen dev balıkçı ağı uzun uğraşlar sonunda denizden çıkarıldı.

Toplanan atık malzemeler kıyıda bir süre sergilendikten sonra geri dönüşüm tesisine götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu