GündemManşetSpor

İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNDEN ZİYARET

IRF_3152Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mesut Yıldırım, sporcularla birlikte Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Civelek’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım, dernek olarak voleybol, basketbol, futbol ve hentbol gibi çeşitli branşlarda sporcu yetiştirdiklerini, ulusal ve bölgesel düzeyde katıldıkları pek çok müsabakada da derece aldıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, “Engellilerimizin sosyal, kültürel, ekonomik açıdan desteklenmesi, toplumsal hayatın her alanına daha fazla katılması için devletimiz son yıllarda pek çok reform gerçekleştirmiştir. Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneğine farklı branşlarda kazandırdıkları başarılar, yetiştirdikleri sporcular ve spora verdikleri önem için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Civelek, sporculara futbol, voleybol ve basketbol topu hediye etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu