GündemKültür SanatManşet

BODRUM’A DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ GETİRDİLER

IMG-20180112-WA0014Rusya ‘nın Sochi ilinde yapılan ”Avrupanın umudu” adlı 1500 kişinin katıldığı Dans Yarışmasında Bodrum Oasis AVM de faaliyetlerini gösteren Seashine Dans Akademi , Bodrum ve Türkiye’ye Dünya 3. lüğünü getirdi.

Dünyanın en prestijli Dans Festival – Yarışmalarından birisi olan ”Avrupanın Umudu” adlı dans yarışmasına Rusya dışında Brezilya , İtalya , Almanya , Gürcistan , Sibirya dan katılan birçok dans grubu içerisinde 3. lüğü kaptı.

Bodrum Belediyesinin Sponsorluğunda yarışmaya giden Seashine Dans Akademi Türkiyeden bu yarışmaya giden tek türk grubu olma özelliğini yaşadı ve aldığı derece ile Bodrumu gururlandırdı.

Seashine Dans Akademinin Sahibi Fevzi Deniz Işıldar ise ” Dünyanın en prestijli yarışmalarından birine gitmemize olanak sağlayan ve bizlere güvenen Bodrum Belediyesine , Çocuklarımızın eğtmeni sayın hocamız Daria Shramko ve derece alan çocuklarımızın velilerine teşekkürlerimi sunarım. Seashine Dans Akademi olarak Bodrumu Temsil etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yarışmalarda 1. likleri başka gruplara kaptırmayan bir dans okulu olmak istiyoruz. ” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu