GündemManşetSpor

BODRUMSPOR ANTALYA KAMPINI TAMAMLADI

Bodrumspor_Antalya_Kampini_Tamamladi (13)Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci yarı öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirdiği Antalya kampını tamamladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ligde ikinci yarı öncesi birinci ve ikinci etap çalışmalarını Bodrum’da tamamlamış, ardından da son hazırlıklarını gerçekleştirmek için Antalya’da kampa girmişti. 7 ocak Pazar günü başlayan Antalya kampını bu sabah gerçekleşen antrenman ile tamamlayan B.B.Bodrumspor kamp boyunca 3 hazırlık maçına çıktı. Bu karşılaşmalardan ilkinde Ofspor ile karşılaşan B.B.Bodrumspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İkinci hazırlık maçında Diyarbekirspor ile karşılaşan B.B.Bodrumspor, yağmur nedeniyle yarıda kalan maçıda 1-1 tamamladı. Üçüncü hazırlık karşılaşmasında ise Fatih Karagümrükspor ile karşılaşan B.B.Bodrumspor bu karşılaşmadan da 2-0 mağlup ayrıldı. Yeni transferlerinde katılımıyla gerçekleşen Antalya kampında oynanan hazırlık maçlarında tüm oyuncular forma şansı bulurken, kampa takımdan ayrı çalışmalarla başlayan sakat oyuncularda kamp sonunda takımla birlikte çalışarak hazırlık maçlarında forma şansı buldu.

B.B.Bodrumspor Antalya kampının ardından 16 Ocak Salı günü Bodrum’da topbaşı yaparak, 21 Ocak Pazar günü İstanbul deplasmanında oynanacak Sarıyer maçı hazırlıklarına başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu