EğitimGündemManşet

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN MARMARİS’E OKUL DESTEĞİ

vlk_01Muğla Valisi Esengül Civelek, hayırsever iş adamı Bülent Aydın tarafından kardeşi merhum Bekir Aydın adına Marmaris Turgut Mahallesinde yaptırılacak ilkokul binası yapımı için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.

Vali Esengül Civelek’in Makam odasında düzenlenen protokol törenine, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve hayırsever iş adamı Bülent Aydın yer aldı.

Protokol töreninde yaptığı konuşmada hayırsevere duyarlılığından dolayı teşekkür eden Vali Civelek, “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için hayırsever iş adamımız tarafından atılan bu adım bizim için çok değerli. Eğitime verilen bu destek için Muğlalı hemşehrilerim başta olmak üzere milletimiz adına hayırseverimize teşekkür ediyorum. Eğitim yatırımlarını ülkemizin gelişimi açısından çok önemsiyoruz. Eğitime katkıda bulunan, devletimizle eğitim yatırımlarının sorumluluğunu paylaşan hayırseverlerimize müteşekkiriz. Protokolümüzün ilimize hayırlı olmasını temenni eder, okulumuza adı verilecek merhum Bekir Aydın’a    Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Muğla’da imzalanan 112’inci protokol doğrultusunda yapılacak ilkokulunun 4 ilkokul, 2 anasınıfı dersliği olmak üzere toplam 6 derslikli olacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu