GündemManşet

DEPREMZEDE AİLEYE YENİ EVİ TESLİM EDİLDİ

DSC_4346Milas’ta 2017 yılında Gökova Körfezi merkezli depremde Çiftlik Mahallesi’nde oturan ve evleri kullanılmaz durumda olan Necdat Gökmen ve ailesine yeni ev yapılarak anahtarı teslim edildi. Evlerin anahtarlarının teslim edildiği sırada duygulu anlar yaşayan Gökmen, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Merkez üssü Gökova Körfezi olan depremde evleri zarar gören Çiftlik Mahallesi’ndeki aile için Milas Belediyesi seferber oldu. Depremzede aile kullanılamaz durumdaki evlerinden alınarak geçici olarak Milas Belediyesi tarafından Cenazelerde Taziye evi olarak kullanılan çadıra yerleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Hizmet Birimi ekiplerince başlatılan çalışmalar sonucunda kullanılamaz durumdaki ev çok kısa sürede yeniden inşa edilerek Necdat Gökmen ve ailesine teslim edildi. Aileyi ziyaret eden ve yeni evlerinin anahtarını teslim eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Bu ve buna benzer durumlarda her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti. Sadece alt ve üst yapı çalışmaları değil, Sosyal Belediyecilik anlamında da her zaman yardıma muhtaç vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Başkan Tokat; Kış aylarında bu ailemizin çadırda kalmasına gönlümüz razı gelemezdi. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Acil Hizmet Birimi çalışanlarımız çok kısa bir süre içerisinde evi adeta baştan inşa ettiler. Bu günde Necdat Gökmen amcamıza yeni evinin anahtarını teslim ettik. Onların mutluluğuna ortak olmak ve hayır dualarını almak bizim en büyük mutluluğumuz. Yeni evlerinde güle güle otursunlar” dedi. Başkan Tokat ayrıca yine Koru mahallesinde evleri depremde zarar gören ailenin de evlerinde tadilat çalışmalarının devam ettiğini çok kısa süre zarfında evin aileye teslim edileceğini dile getirdi.

Çiftlik ve Karacahisar mahallelerinde vatandaşlarla da bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Tokat mahalle sakinlerinin şikayet ve isteklerini dinleyerek gerekli çalışmaların başlatılması konusunda ilgili birim Müdürlerine talimat verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu