AsayişGündemManşet

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL GENELİNDE SÜRÜYOR.

IMG_0209Muğla genelinde aralıksız devam eden uyuşturucu ile mücadele kapsamında Jandarma ekiplerince 10 şüphelinin yakalanması için operasyon yapıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyona ilişkin açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde; Muğla İl J.K.lığı unsurlarınca; Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde 09 Ocak 2017 tarihinde icra edilen eş zamanlı operasyonda, (10) şüphelinin ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalar neticesinde;

(316,13) gr kubar esrar, (205) kök kenevir bitkisi, (120) gram kenevir tohumu, (2) adet esrar içiminde kullanılan esrar aparatı, (4) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet muşta, (3) adet eski eser niteliği taşıyan Amfora ele geçirilmiştir. Yapılan aramalarda yakalanan (9) şüpheli hakkında yasal işlem başlatılarak gözaltına alınmış olup, (1) şüphelinin ise yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

Muğla İl J.K.lığınca, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın sağlığını tehdit eden uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu