GündemManşetSiyaset

MHP BODRUM’A KATILIM YOĞUNLUĞU

MHP-BodrumMHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde partiye 150 üye katılımı gerçekleşti.

Bodrum Merkez ve Turgutreis Mahallesinde gerçekleşen programlarda, “MHP bitti diyenler yanılıyorlar…” mesajı verildi.

Öğlen saatlerinde Kumbahçe Mahallesindeki bir restoranda gerçekleşen ilk programda Milletvekili Erdoğan’a MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve MHP Muğla İl Yönetim Kurulu üyeleri ile MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar eşlik etti.

Rozet takma töreninin yapıldığı programda konuşan Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, partiye yeni katılanlara hoş geldiniz diyerek; “Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın, MHP kadrolarıyla Başbuğu Alparslan Türkeş’in yolunda, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni değil, gereğini yapmaya devam edecektir.” dedi.

Buradaki törenin ardından Turgutreis Mahallesine geçen MHP’li heyet partililerle buluştu. Partiye yeni katılanlara rozetlerin takıldığı etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu