GündemManşetSpor

YELKENCİLER BODRUM’DA KAMPA GİRDİ

pageTürkiye Yelken Federasyonu tarafından Fethiye’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi yelken kulüpleri Bodrum’da kampa girdi.

22-27 Ocak tarihleri arasında Fethiye’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi farklı illerden gelen yelken kulüplerinin haricinde Azerbaycan ve Rusya Yelken Kulüpleri de Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi evsahipliğinde Bodrum’da kampa girdi. Kampın ardından Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek Bodrum Kış Trofesi 3. ayak yarışlarında mücadele edecek sporcular Bodrum açıklarında renkli görüntüler oluşturdu.

Kampta bulunan Azerbaycan, Rusya, Galatasaray, Tekirdağ, Marmara, Eğirdir ve Bodrum Yarımadasında yelken kulüplerinin haricinde Bodrum Kış Trofesi 3. Ayak yarışlarına İskenderun, Heybeliada, Göcek, Fethiye ve Didim yelken kulüpleri de katılacak.

Bodrum Kış Trofesi 3. Ayak Yarışlarına yaklaşık 200 optimist ve 25 laser sporcusunun katılması beklenirken, B.B.Bodrumspor Yelken Şubesi antrenörlerinden Serdar Çiçek bir çok yelken kulübünün kamp için Bodrum’u tercih ettiğini belirterek, “ Bodrumspor olarak yıllardır kamp dönemlerinde bir çok yelken kulübüne evsahipliği yapıyoruz. Bu yılki kamp döneminde de gerek yurt içinden olsun gerek de yurt dışından olsun yelken kulüpleri Bodrum’u tercih etti. Gayet verimli geçen kamp döneminin ardından Bodrum Kış Trofesi 3. Ayak yarışlarında mücadele edecek sporcularımız, 22-27 Ocak arasında Fethiye’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi de son hazırlıklarını yapmış oluyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu