GündemManşet

ESKİ BAKANDAN FETÖ AÇIKLAMASI

Bodrum-İmren AykutBodrum’da yaşamını sürdüren Türkiye’nin ilk kadın bakanı İmren Aykut, FETÖ ile mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar destek verdiğini söyleyerek, “Emin olun bütün alt kademelerde FETÖ hala kaynıyor. Bunların hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan mutlaka ayıklanması lazım” dedi.

Bir sergi açılışında basın mensuplarının soruları yanıtlayan eski bakan İmren Aykut, şunları söyledi:

“FETÖ korkunç bir olay. Onu tarif edecek kelime yok. Böyle vahşi bir kuruluş, böyle vahşi bir örgütlenmeye tarihin hiçbir döneminde rastlanmadı. Türkiye’nin başına gelmiş en büyük bela. Bu konuda Cumhurbaşkanının mücadelesini biz şiddetle destekliyoruz. Onun mücadelesi kadar daha aşağılarda bir mücadele yapılmadığını da görüyoruz. Cumhurbaşkanına paralel bir mücadele yapılmıyor. Bunu da kabul edelim ve bu konuda Cumhurbaşkanına destek verelim. Bu FETÖ’nün kökünün kazınması lazım. Esasında bu FETÖ olayı değil düpedüz bir CIA olayı. Türk toplumu öyle algılıyor ve öyle değerlendiriyor. Çünkü bu kadar profesyonel bir örgütlenmeyi öyle birisinin yapabilmesi akla ve mantığa sığamaz. FETÖ kim? İlkokul diploması şüpheli olan bir adamın uluslar arası böyle bir örgütlenmeyi yapması nasıl beklenebilir. Bu konu Türkiye’nin bekası ile ilgili. Emin olun bütün alt kademelerde FETÖ hala kaynıyor. Bunların hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan mutlaka ayıklanması lazım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bile bombalamayı göze almış bir kuruluş bu. Bunun daha ilerisi olabilir mi? Kendi halkını bombalamış, öldürmüş bir vahşi kuruluş bu. Bunların dinle, Müslümanlıkla hiçbir alakaları yok. Onların Müslümanlığını kabul etmiyorum. FETÖ ile mücadelede Cumhurbaşkanının en büyük destekçisiyim” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu