GündemMagazinManşetMekan

KEFİ’DE SÜRPRİZLERLE DOLU YILBAŞI PARTİSİ…

pageBodrum’un Ortakent Yahşi Sahili’nde yer alan Kefi’de düzenlenen Yeni Yıl Partisi’nde renkli görüntüler yaşandı. 2018, sahilde yakılan ateş ve havai fişek gösterileriyle karşılandı. Sürpriz evlenme teklifi ise Bodrum’da yeni yıla damgasını vuran en mutlu anlardan oldu.

Yaklaşık 150 kişinin katılımıyla DJ Zeki Perçin’den özel performanslar eşliğinde sıcak şarap ikramlarının yapıldığı hoş geldiniz kokteyli ve gala yemeği ile başlayan Kefi Yeni Yıl Partisi, Udi Üstad Alaaddin’in ardından Burcu ve Timuçin ikilisinin söylediği Türk Sanat Müziği ve Nostaljik Şarkılar ile devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Vestel ile BOSİS Bilgi ve İletişim sistemlerinin de katkılarıyla yeni yıl çekilişinin yapıldığı mekanda, şanslı misafirler; Kefi’den konaklama, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile Vestel, Bosis ve çeşitli ünlü markalardan hediyelik ürünler kazandı.

Saat gece yarısına yaklaştığında ise havai fişek gösterileri ve sahildeki varillerde yakılan yeni yıl ateşi ile geri sayıma başlanılarak büyük bir coşku içinde yeni yıla girildi.

Sürpriz evlenme teklifi

Kefi misafirlerinden Serkan İlhan’ın sevgilisi Pınar Karaman’a yaptığı sürpriz evlenme teklifi ile yılbaşı gecesi, daha da renklendi. Müzik eşliğinde benimle evlenir misin diyen Serkan İlhan, aldığı evet cevabıyla yeni yıla sevgilisi Pınar Karaman ile birlikte mutlulukla adım attı.

Herkesin yeni yılını kutlayan Kefi İşletme Sahibi Ahmet Aras, “Bodrum geneline baktığımızda on iki ay boyunca açık kalan ender bir beach club olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Ortakent Yahşi’yi canlı tutmak adına kapılarımız yaz kış açık olmaya devam edecek. Kefi’de çok değerli misafirlerimizin gösterdiği yoğun bir katılım ile yeni yılı büyük bir keyifle kutladık. Kefi’de yıl içinde Bodrum yarımadasındaki herkesin ilgisini çekebilecek sürpriz etkinliklerimiz devam edecek. En yakını da 14 Şubat Sevgililer Günü. Hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Bir yılı daha geride bırakırken 2018’in hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu