GündemManşetSpor

SON MAÇTA GÜLEN TARAF YALIKAVAKSPOR

Yalıkavak-Hentbol TakımıTürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde Bodrum’un başarılı temsilcisi Yalıkavakspor Hentbol Bayan Takımı, 2017 yılının son maçında Sivas Belediye Spor’u kendi evinde mağlup etti.

“Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır.” Sloganıyla hentbol’ sahalarında fırtına gibi esen Yalıkavakspor Bayan hentbolcuları, yılın son gününde Sivas Belediye Spor ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynadıkları mücadeleyi 32-30 önde tamamlayarak, taraftarına yeni yıl hediyesi vermiş oldu.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte hızlı başlayan Yalıkavakspor yaptığı ataklarla rakibinin kalesinde fırtına gibi esti. Yalıkavakspor Hentbol Bayan Takımı’nın yeni transferi Kamerunlu milli yıldız Yanick Baniomo’nun da ilk defa forma giydiği maçta, Bonimio yaptığı asistler ve yoktan var ettiği goller ile seyircinin de beğenisini kazandı. İlk yarıda rakibine 7 sayı fark atarak 16-9 tamamlayan Denizin Kızları, ikinci yarıda oyuna daha hakim olan taraf oldu.

Maçta tüm takım olarak büyük mücadele ile skoru koruyan Denizin Kızları, hem hücumda hem de savunmada gösterdikleri mücadele ile taraftarlardan büyük tezahürat aldı. Maçta Gamze Hadi, 12, Buse Matu da 8 gol atarak takımlarının galip gelmesinde etkili isimler arsındaydı. Maçın son düdüğüyle rakip takımı tebrik eden Denizin Kızları, maç boyunca takımlarına olan desteğini bir an olsun eksik etmeyen Yalı Tayfa taraftar grubuna da destek oldukları için teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu