GündemMagazinManşet

BODRUM’DA YAŞAYAN YABANCILAR YENİ YILI KUTLADI

baskan bodrumda yasayan yabancilarla bir araya geldi (6)Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Christmas (Noel) kutlamasında Bodrum’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ev sahipliğinde, Bodrum Belediye A.Ş. Trafo Bodrum Cafe’de düzenlenen geleneksel Noel partisine Bodrum yarımadasında yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar katıldı.

Başta Avrupa olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden gelip Bodrum’a yerleşenlerle bir arada, dünya barış topluluğu gibi yaşıyor olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bugün bu güzel toplulukla birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizler, her ne kadar Bodrum’da yaşıyor olsanız bile bizim yurtdışına açılan ve bizi orada en iyi şekilde tanıtan ve anlatan birer turizm elçimizsiniz. Yaşamınızı bizlerle paylaştığınız için ve bundan sonra da güzel Bodrum’da bizlerle beraber hayatınızı sürdürmeyi seçtiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. En çok sevindiğim nokta ise sizlerin sayesinde bizler burada dünya barış topluluğu gibi yaşıyoruz. Sadece Avrupa’dan değil dünyanın her kesiminden insanları burada görmek ve bizimle yaşamlarını paylaşmaları beni çok mutlu ediyor. Sadece Bodrumluların değil sizlerin de başkanı olmaktan dolayı mutluyum, gururluyum ve onurluyum. Bu düşüncelerimle hepinizin Noel’ini kutluyor; sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

Akşam saatlerinde başlayan Christmas kokteylinde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Noel ağacı ve ışıklandırmalarla süslenen Trafo Bodrum’daki Noel kutlaması, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü. Hoş sohbetlerin yapıldığı gecede yabancılar ve yakınları, bol bol dans ederek Noel’i hep birlikte kutlamanın keyfini yaşadı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu