EkonomiGündemManşetSpor

YELKEN YARIŞLARINA SİGORTA ŞİRKETLERİNİN İLGİSİ ARTIYOR

BAYKBodrum’da gerçekleşen ve 4 ayaktan oluşan BAYK Güz Trofesi, sert hava koşullarının hakim olduğu 9-10 Aralık tarihlerinde yapılan yarışlarla tamamlandı.

İlk yarıştan bu yana trofeyi takip eden, Bakar Sigorta ve Merhaba Gemicilik’in ortaklaşa destek verdiği Minx-Hedef Yelken teknesi, IRC B grubunda 1.’lik kupasını alarak eğitimlerini yeni tamamlamış ve yelken yarışlarına başlamış öğrenci ekibi için de büyük bir motivasyon oldu.

Minx teknesinin ekibi, elde ettiği başarı ile BAYK Kış Trofesi için katılma kararı alıp Bakar Sigorta’nın desteği ile tüm kış yarışları takip edecekler.

Sigorta şirketlerinin ve acentelerinin son yıllarda denizciliğe ve yelken yarışlarına olan ilgisi ile desteği de artarken; bu yıl en büyük gelişme Anadolu Sigorta’nın 29. kez düzenlenen The Bodrum Cup yelken yarışlarına etap sponsoru olarak ve katılımı ile organizasyona destek vermesi oldu.

Bakar Sigorta, Bodrum Yarımadası’nda 22 yıldan bu yana Anadolu Sigorta’nın tekne, bireysel sağlık, konut ve diğer elementer sigorta branşlarında  çalışan bir acentesi olup, ayrıca The Bodrum Cup yelken yarışlarına da destek veren yerel  işletmelerden biridir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu