ÇevreGündemManşet

BODRUM’A YENİ İÇME SUYU HATTI

Bodrum'a yeni içme suyu hattı (4)Bodrum’un Çömlekçi Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hat çalışması ile sona erdi. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Bodrum ilçesinin Çömlekçi Mahallesi’ne yeni içme suyu hattı yapıldı.

Çömlekçi Mahallesindeki hatların yetersiz olması ve her bölgeye ulaşmaması bazı mevkiler ve Mahalle Mezarlığında su sıkıntısı yaşamasına neden oluyordu. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemelerin ardından bölgeye yeni içme suyu hattı yapılmasına karar verildi. Ekiplerin bölgede belli bir plan program içerisinde yürüttüğü çalışmalar tamamlanırken yeni yapılan içme suyu hattıyla birlikte Çömlekçi Mahallesinin içme suyu sorunu ortadan kalkmış oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu