GündemManşetSpor

MİLLİ TAKIMA BİR SPORCU DAHA GÖNDERİYORUZ

Bodrum Yarımada Su Sporları KulübüBodrum Yarımada Su Sporları Kulübü oyuncusu 21 yaşındaki Alara Üçerler, Sutopu A Milli Bayan Takımına seçildi.

Sutopu A Milli Bayan Takımımız 15 – 17 Aralık 2017 tarihleri arasında Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenecek olan “Uluslararası Sutopu Turnuvası”na katılıyor. 17 Şubat ve 03 Mart 2018 tarihlerinde oynanacak Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları öncesi hazırlık niteliğinde olan turnuvaya; Ay Yıldızlı sporcularımız Kafile Başkanı Zafer Çakırgil ve Bayan Milli Takım antrenörü Hakan Şahbaz yönetiminde katılacak.

Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü oyuncusu Alara Üçerler de Sutopu A Milli Bayan Takımına seçildi. Alara, ev sahibi Portekiz, Romanya ve Almanya gibi takımların katılacağı turnuvada milli takımımız adına mücadele edecek.

Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü antrenörü Fatih Pehlivanoğlu “Sporcumuzun bu başarısı bizi çok gururlandırdı. Kendisi eğitimini Macaristan’da sürdürüyor. Maçlarımız olduğunda da Macaristan’dan gelerek maçlarını oynuyor. Bize Bodrum Ticaret Odası da bu noktada çok yardımcı oluyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu