GündemManşetSpor

YENİ BAŞARILAR İÇİN YÖNETİM VE VELİLER BİR ARAYA GELDİ

IMG_6674Bodrum’un başarılı kulüplerinden Turgutreis Yelken Kulübü daha fazla sporcu yetiştirebilmek için atağa geçti. 

Optmist ve Laser de ülkemizde ve yurtdışında gerçekleşen şampiyonalarda aldığı derecelerle hem Bodrum’un hem de ülkemizin gururu olan Turgutreis Yelken Kulübü, daha fazla sporcu yetiştirebilmek için bir toplantı düzenledi. Turgutreis Şevket Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya kulüp yönetim kurulu ve sporcu velileri katılırken, toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklama şu şekilde; 

“Turgutreis Yelken Kulübü Yönetim kurulu ve sporcu velileri ile Turgutreis Şevket Sabancı Kültür Merkezinde yapılan Kulübü geliştirme toplantısında alınan karar ile Laser klasmanında 2017 Türkiye birinciliği, 2017 Avrupa Birinciliği, Optimist klasmanında 2017 Asya ikinciliği, Optimist junior klasmanında 2017 Balkan üçüncülüğü gibi hem ulusal hem de uluslararası bir çok müsabakada büyük başarılar elde eden sporcular yetiştiren Kulübümüzün, daha fazla sporcu yetiştirmesine destek olunması ve kulübümüzün geliştirilmesi amacı ile reklam ve sponsorluk alınmasına karar verilmiştir. Farklı reklam sponsorluk alternatifleri ile Kulübümüze destek olmak isteyen sponsor firmaların Kulübümüzden Okay Özceviz (0532 626 54 26) ile irtibata geçmelerini ve sponsorluk dosyamızı talep etmelerini saygıyla arz ederiz”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu