GündemManşetSpor

NAMAĞLUP KIRÇİÇEĞİ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Kırçiçeği Bodrum BasketBodrum Basketbol Takımı, kendi evinde rakibini ezdi geçti. Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde Bodrum’un namağlup temsilcisi olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, bugün oynadığı İzmit Belediyespor maçında kendi evinde şov yaptı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk düdüğüyle başlayan heyecan, Kırçiçeklerini desteklemeye gelen taraftar için adeta bir şölene dönüştü.

Her iki takımın da hızlı başladığı mücadelede ilk dakikalar, takımların birbirine olan direnciyle geçse de, ilk yarının ortalarına gelindiğinde rakibinin oyununu çözen ve direncini kıran Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, aradaki farkı açmaya başladı. ilk çeyreği 23-20 önde tamamlayan Kırçiçekleri, ilk yarıda rakibiyle olan farkı açarak, ilk yarıyı 49-32 önde tamamladı.

Maçı izlemeye gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un soyunma odalarında tebrik ettiği Kırçiçeği Bodrum Basketbol oyuncuları, ikinci yarıda daha hızlı ve rahat bir oyun sergiledi. Rakibinin ataklarını keserek, kendi ataklarını sayıya döndüren Kırçiçkleri aradaki farkı gittikçe açtı. Üçüncü çeyreğe rakibine 23 sayı fark atarak 77-54 giren Kırçiçekleri, maçın son çeyreğinde farkı daha da açtı. Tribünlerden yükselen alkışlar ve “yüz, Yüz, Yüz” tezahüratlarıyla maçın son dakikalarına giren Kırçiçekleri maçı 102-64 kazanarak, seyircisine koştu.

Takımda oyuna giren her oyuncunun skora katkısı olduğu maçta 31 sayı, 9 ribaunt ile Sasha Samolia Goodlet yıldız oyuncu olurken, diğer oyuncuların da oyun yüzdeleri neredeyse birbirine eşti.

Maçtan sonra kendilerine destek veren Yalıkavak Spor bayan hentbolcuları ve Bodrumspor Master Yüzme Takımı ile de günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, alkışlar içerisinde soyunma odasına gitti.

Türkiye Kadınlar Basketbol birinci ligi kapsamında Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı’nın bir sonraki maçı yine kendi sahasında gerçekleşecek. Namağlup on üçüncü maçını İstanbulgücü ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, saat 15.00’de başlayacak olan bu mücadeleye Bodrumda bulunan basketbol severleri bekliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu