AsayişGündemHayatManşet

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ANLAMLI ZİYARET

Emniyet Müdüründen Anlamlı Ziyaret 13 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Muğla Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Bilindiği gibi Birleşmiş Millet tarafından uluslararası gün olarak da kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimizde de birbirinden anlamlı etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştirildi. Bu bağlamda Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından da Muğla Engelliler Derneğine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi tarafından Muğla Engelliler Derneğine gerçekleştirilen ziyarette Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler de hazır bulundular.

Ziyaret esnasında Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Dernek Başkanı Emine Çakıroğlu ‘na çiçek takdim ederken özel olarak hazırlatılan ve üzerinde Polis Logosunun yanısıra ”Polis Dostunuz, Arkadaşınızdır.” yazısının da yazılı olduğu yaş pasta engelli çocuklarla beraber kesildi.

Deli Yürek dizisinde Kuşçu karakterini,  Kalk Gidelim dizisinde de köy muhtarı Sefer Zeytin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Emin Gürsoy da süpriz yaparak ziyarete katıldı. Hatıra fotoğraflarının çekildiği ziyaret sebebiyle Muğla Engelliler Derneğine bi ziyaret gerçekleştirildi.

Muğla Engelliler Derneği üyeleri ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek ziyarete katılanlara teşekkür ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu