EğitimGündemManşet

MENTEŞENİN ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Menteşenin Örnek Öğrencileri Ödüllendirildi 1Menteşe İlçesi yürütülmeye başlanan ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje kapsamında Menteşe İlçesinin örnek öğrencileri Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ın da katıldığı tören de ödüllendirildiler.

Muğla ‘nın seçkin ilçeleri arasında yer alan Menteşe İlçesi, ilçede gerçekleştirilen önemli ve anlamlı projelerle seçkinliğini korumaya devam ediyor. Özellikle de eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirilen projelere her geçen gün yenileri eklenirken, vatandaşların da haklı takdiri toplanıyor. Bu bağlamda son olarak Menteşe İlçe Kaymakamlığı ‘nın himayesinde  ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje hazırlanarak yürütülmeye başlanmıştı.  Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nün koordinesinde hazırlanan proje Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülüyor.

Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri isimli proje ile ilgili olarak Menteşe İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ın da katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen ve  Menteşe İlçe  Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın da hazır bulunduğu törene ödül alacak öğrenciler, ödül alacak olan öğrencilerin öğretmenleri ve velileri de katıldılar. Söz konusu proje kapsamında Menteşe ilçesinde bulunan orta okul, lise ve dengi okullardan belirlenen toplam 49 öğrenci düzenlenen törende madalya ve kitapla ödüllendirildiler. Ödüllerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bol bol hatıra fotoğrafları çektirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu