GündemHayatManşet

GÖNÜL ELÇİLERİ TOPLANTISI

GÖNÜL ELÇİLERİVali Civelek, Gönül Elçileri Projesi kapsamında İzmir’de düzenlenen toplantıya katıldı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde Gönül Elçileri Projesi kapsamında İzmir’de gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıya, Sayın Emine Erdoğan’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya,  Muğla Valisi Esengül Civelek, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve 79 ilin vali eşleri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Gönül Elçileri Projesinin önemine işaret eden Sayın Emine Erdoğan,  “Koruyucu Aile” ve “Bereket Ormanları” kampanyalarına değinerek koruyucu aile çalışmalarına önem verilmesi, kimsesiz sahipsiz çocuklara sahip çıkılması, koruyucu aile projesinin teşvik edilmesi çağrısında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık Projesinin de tanıtıldığı toplantının ardından Vali Civelek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte Gönül Elçileri Projesi çerçevesinde oluşturulan Bereket Ormanları kapsamında toplantının gerçekleştirildiği otelin bahçesinde fidan dikti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu