GündemManşet

VALİ CİVELEK, DATÇA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

VALİ CİVELEK-DATÇABir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Datça ilçesine giden Muğla Valisi Esengül Civelek ilk olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Esengül Civelek Başkanlığında Datça Reşadiye Kazım Yılmaz İlk ve Ortaokulu salonunda gerçekleşen toplantıda, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şakir Fırat Erkal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, ilçe protokolü ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, mahalle muhtarlarının ihtiyaç ve sorunları yerinde dinlenilip anında çözüm önerileri geliştirilmeye çalışıldı.

Datça’da muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, “Kamu kurum ve kuruluşları ile muhtarların Datça’ya daha iyi hizmet sunma noktasında gayret ve çabalarını biliyorum. Bugün de başkanlığımda sizlerle birlikte toplantı yapmak, an itibariyle var olan ihtiyaçlarınızı tespit etmek için bu toplantıyı düzenledik. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar, gerçekleştirilecek çalışmalar ve ihtiyaçların tespitini bugün değerlendireceğiz” dedi.

Toplantının ardından “Güvenli Okul Projesi” kapsamında Reşadiye Kazım Yılmaz İlk ve Ortaokulunda incelemelerde de bulunan Vali Civelek, okul güvenliği ile ilgili olarak alınan güvenlik tedbirlerini ve kurulan kamera sistemlerini denetledi.

Vali Civelek, öğrencilerin her türlü şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve çağın gereklerine uygun, güvenli bir ortamda nitelikli eğitim almalarının sağlanması konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu