EğitimGündemKültür SanatManşet

HEM ÇALDILAR HEM SÖYLEDİLER

bodrum-Öğretmenler korosuBodrum’da kurulan Öğretmenler Korosu, Öğretmenler Günü kapsamında konser verdi.

Türk Halk Müziğinden ezgileri seslendiren Öğretmenler Korosuna konser sonunda öğrencilerden sürpriz vardı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bir yıl önce kurulan ve önemli gün ve haftalarda sahne alan Öğretmenler Korosu bu sefer kendi günleri için sahne aldı.

Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen konseri, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akbaba ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ilgi ile takip etti.

Bodrum’da çeşitli okullarda görev yapan ve ders saatleri sonrasında bir araya gelerek provalar yapan öğretmenler verdileri konserle kulakların pasını sildiler. Saz sanatçılarının da öğretmenlerden oluştuğu koronun verdiği konseri başta meslektaşları olmak üzere çok sayıda vatandaş da beğeniyle izledi.

Konser sonunda ayakta alkışlanan öğretmenlere en güzel hediye ise öğrencilerinden geldi. Çok sayıda öğrenci bir araya gelerek “Sen Varsın Hep Öğretmenim” şarkısını seslendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, konser sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yani gerçekten kulaklarımızın pası demeyelim gönüllerimizin pası silindi. Öğretmenlik öyle bir meslek ki, böyle bir haftada böyle bir gecede aslında öğretmenlerimizi eğlendirmemiz gerekirken onlar böyle bir hazırlık yapmışlar. Gerçekten böyle bir camianın içerisinde olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Her halde, bir daha ne olmak istersiniz sorusunun cevabı her zaman öğretmen, öğretmen, öğretmen olacak.”

Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, korodaki meslektaşlarına teşekkür öğretmenler günü kutladı. Geçin, Öğretmenler Günü ile ilgili hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu