GündemKültür SanatManşet

KONSER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Milas Belediyesi Senfonik Kent OrkestrasıMilas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası çalışmalarını sürdürüyor.

Milas Belediyesi tarafından kurulan Senfonik Kent Orkestrası çalışmalarını şef Tuncay Mızrak yönetiminde sürdürüyor. Milas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi (Amfi Tiyatro) içerisinde Cuma ve Cumartesi günleri 47 öğrenciyle çalışmalarını devam ettiren Senfonik Kent Orkestrasını ziyaret eden Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat orkestra üyelerine çalışmalarında başarı dileyerek baklava ikramında bulundu.

Senfonik Kent Orkestrası şefi Tuncay Mızrak; Senfonik Kent orkestramızda her yaştan üyemiz mevcut. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Herkesi bu sanatsal çalışmalara katılarak sosyal yaşama katkıda bulunmaları için davet ediyor, sanata ve sanatçıya verdikleri değer için Milas Belediyesi’ne, Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’a ve Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum dedi. Mızrak ayrıca 25-26 Kasım tarihleri arası gerçekleştirilecek 4. Milas Zeytin Hasat Şenliklerinde ilk günü saat 13.00’de Atapark’ta Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası olarak konser vereceklerini belirtti.

Şef Tuncay Mızrak ve orkestra üyeleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; Gönüllülük esasıyla başladığınız ve örnek teşkil eden birlik, beraberlik ve uyumlu çalışmalarınızdan dolayı başta koro şefimizi ve değerli orkestra görevlilerini kutluyor, başarılar diliyorum. Her anlamda sizleri desteklediğimizi ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu