GündemKültür SanatManşet

BU KARELER KOLAY YAKALANMADI…

Bodrum-Yıldırım görüntüleriBodrum ve çevresinde Cumartesi akşam saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olan gök gürültülü sağanak yağışlar sırasında geceyi aydınlatan şimşek ve yıldırımlar meraklılarına görsel şölen sundu.

Turgutreis Mahallesinde yaşayan fotoğraf sanatçısı Berkin Tuncar’da Cumartesi ve Pazar geceleri çektiği fotoğraflarla büyüledi. Tuncar, Cumartesi 18.00 sıralarında Turgutreis sahiline inerek Ege Denizine düşen onlarca yıldırımın fotoğrafını çekebilmek için saatlerce bekledi. Gece yarısından sonra sabaha karşı 03.00 civarlarında etkili olan sağanak yağış sırasında çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Tuncar’ın fotoğrafları büyük beğeni topladı. Tuncar dışında bazı amatör ve profesyonel fotoğrafçılarda çektikleri şimşek ve yıldırım fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşırken, dün gece Bitez Mahallesinin elektriğinin kesilmesine neden olan yıldırımda Bodrum Muhabiri Mehmet Can Meral tarafından görüntülendi.

Bölgemizi etkisi altına alınan yağışlı havanın Pazartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenirken, Ülkenin kuzeyinde soğuyan havayla birlikte yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Bodrum ve çevresinde de Salı ve Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının birkaç derece düşeceği öngörülüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu