GündemManşet

4 PERSONEL GÖREVDE YÜKSELDİ

bodrum belediyesinin dort personeli gorevde yukseldi (1)Bodrum Belediyesi çalışanlarından görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı ve mülakat sınavında başarılı olan dört personel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü-Halkla İlişkiler Birim Yöneticisi Tolga Karademir, Mali Hizmetler Müdürlüğü-Tahsilat Takip Personeli Hasan Duman, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Personeli Mehmet Eroğlu ve Zabıta Müdürlüğü Personeli Mahmut Yaylaçeşme yaptıkları ziyarette mutluluklarını Başkan Kocadon ile paylaştı. Görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı ve mülakat sınavında başarılı olan belediye personelleri, Bodrum Belediye Başkan’ı Mehmet Kocadon’a “İlgili kadrolara atanabilmek için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girmemize imkan ve bize yükselme şansı tanıdığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da personelini tebrik ederek “Görevinize, işinize sahip çıktığınız ve kendinizi günden güne geliştirip görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için sizlerle gurur duyuyorum. Sınavdan almış olduğunuz bu başarı derecesi, sizlerin işinizi ne denli ciddi bir şekilde ifa ettiğinizin de bir göstergesidir benim için. Tekrar tebrik ediyor, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Bodrum Belediyesi personelinden 4 kişi, Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde 24.09.2017 tarihinde gerçekleştirilen sınava girdi. Görevde yükselme sınavında başarılı olan 3 kişi şef kadrosuna, unvan değişikliği sınavında başarılı olan 1 kişi ise tekniker kadrosuna yükseldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu