GündemManşetSağlıkSiyaset

MİLLETVEKİLİNDEN HABERSİZ ZİYARET

Nihat Öztürk-Ak Parti Muğla MilletvekiliAK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni hizmete giren Eğitim ve Araştırma Hastanesine habersiz yaptığı ziyarette çalışanlar ve vatandaşlarla görüştü.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde öğrencilerle beraber tabldot yemek yiyen Milletvekili Öztürk, yemek sonrasında gençlerle çay içti. Öztürk,  gençlerle Muğla’da yaşam,  gençlerin sıkıntıları, çözümleri ve yapılabilecek projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeni hizmete giren Eğitim ve Araştırma Hastanesini hastane yöneticilere haber vermeden ziyaret ederek çalışanlar ve hastalarla görüştü.

Vatandaşlara yeni hastane hakkında görüşlerini soran Öztürk’e Muğla Büyükşehir Belediyesinden kaynaklı ulaşımla ilgili sıkıntıları şikayet ettiler.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan  AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, şunları söyledi:

“Koğuş Sistemi eski hastaneden özel hastane konforunda , hasta odaklı odalarda temiz , nezih , kişisel banyo ve tuvaletlerinin olduğu , kendilerine özel buzdolabı ve dolaplarının olduğu odalarda tedavisi devam eden hastalarımızın ve hak ettikleri ortamlarda çalışan personelimizin memnuniyetlerini arttırmak ve şu an bizden kaynaklanmayan ulaşım, eczane vb sorunların da giderilmesi için takipçisi olacağız.

Hastalarımızın hastanemiz çok güzel ama çok büyük kayboluyoruz, devletimizin gücünü ve kudretini şimdi daha iyi anlıyoruz demesi, bu çalışma ortamında çalışanlarımızın halkımıza daha iyi hizmet vereceğini inanıyorum ve güvenimiz tam olduğunu belirtmek isterim.

Bu hastanenin Muğla halkına hizmet vermesine sebep olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımıza, Sağlık Bakanlarımıza ve hastanenin yapım ve taşınma sürecinde gecesini gündüzüne katan tüm çalışanlarımıza minnettarız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu