AsayişGündemHayatManşet

ANTENİ DÜZELTEYİM DERKEN…

orhan dişçi-bodrumBodrum’da bir şantiyede çalışan 20 yaşındaki bir genç, televizyon antenini düzeltmek için çıktığı yerden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Yalıkavak’ta bir şantiyede çalışan 20 yaşındaki Orhan Dişçi, akşam saatlerinde Dirmil Mahallesi Yemiş Sokak üzerindeki personel lojmanı olarak kullanılan konteynıra dinlenmek için geldi. Televizyonu açan Dişçi, televizyonun kanallarının kanallarının çekmemesi üzerine yerden yaklaşık 5-6 metre yükseklikteki anteni düzeltmek için konteynıra çıktı.

Antenin bulunduğu yer demir saç ve plastik kaplama olduğundan adım atar atmaz beton zemine düşen genç ağır şekilde yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Orhan Dişçi, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Dişçi’nin naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu