GündemHayatManşet

EGE VE BATI AKDENİZ LION’LARI ZEYTİNKÖY’DE YARALARI SARIYOR

Lions MD 118-R FederasyonuLions MD 118-R Federasyonu (Ege ve Batı Akdeniz’de bulunan 60 Kulübün Federasyonu), Muğla Zeytinköy’de çıkan yangın sonucu evleri yanan ve konteynerlerde yaşayan  21 köylümüze LCIF (Uluslar arası Lions Kulüpleri Vakfı)den, yapılan projelere göre, Genel Yönetmenlere sağlanan acil yardım fonu çerçevesinde, 21 buzdolabı dağıttı.

LCIF’den Lions Genel Yönetmenlerine sağlanan acil yardın fonundan, Lions MD 118-R Genel Yönetmeni Sn. Ln. Hayri Tuna Yükselen’in  üstün çaba ve gayretleriyle ZEYTİNKÖY’deki 21 aileye ihtiyaçları olan 21 Buzdolabı sağlanmış ve ZEYTİNKÖY’de 04.11.2017 Cumartesi günü saat 15:00 de Tüm Lions Kulüplerinin ve halkımızın katılımıyla dağıtımı  gerçekleştirilmiştir.

Düzenlenen törende, 118-R Genel Yönetmeni Yükselen,  bir konuşma yaparak; özetle aşağıdakileri söyledi:

‘’Bodrum’da Genel Yönetmen ziyareti yaptığım sırada bu acı haberi aldık ve ziyareti hemen keserek neler yapacağımızın çalışmasına başladık. Hemen oradan Amerika’daki Merkezimizi aradık. Lions Uluslar arası bir kuruluştur. Ama biz Türk Lions’uyuz. Dünyadaki en büyük sivil toplum örgütünde Türk Bayrağını dalgalandıran vatandaşlarız.

Köyün diğer ihtiyaçlarını da tespit ettik. Sanayi tipi bir çamaşırhane ve vb. ihtiyaçlarını da gidereceğiz. Devletimizle birlikte bu köyün her türlü sorunlarını çözeceğiz. İşte Lions Ailem. Burada onlara huzurunuzda sesleniyorum: Bu köy Bizim mi? Söz veriyor muyuz? Dedi’’. Lionlar hep birlikte ‘’Buradayız. Söz veriyoruz.’’ Dediler. Zeytinköy Mahallesi Muhtarı Güngör Uzun da yardımlarından dolayı kulüp üyelerine teşekkür etti.

Buzdolabı dağıtımına geçildiğinde insanları şaşırtan; Lions Genel Yönetmeni Yükselen ve Kulüp Başkanlarının buzdolaplarını sırtlarında taşıyarak ihtiyaç sahiplerine tek tek dağıtmalarıydı. Neden Başkanlar taşıdı diye sorduğumuzda da; ‘’Bizler ihtiyaç sahiplerine hizmeti sırtımızda götürürüz.  Makam ve mevki, örnek olmaktan geçer.’’ dediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu