ÇevreGündemManşet

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

asfalt calismalari yarimada genelinde suruyor (2)Bodrum Belediyesi tarafından yapılmakta olan yol yapım ve asfalt onarım çalışmaları, Bodrum Yarımadası genelinde devam ediyor.  

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, en son Yokuşbaşı Mahallesi, Dağbelen Mahallesi, Bardakçı Koyu, Mumcular ve Karanlık mahallelerinde finisher ve greyder kullanarak Bodrum Belediyesi sorumluluğundaki yollarda asfalt çalışmaları yaptı.

Hava şartları uygun oldukça yol çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fen İşleri ekipleri, Yokuşbaşı Mahallesi 1846 Sokak’ta 500 metre uzunluğunda ve ortalama 8 metre genişliğindeki yolda zemin ve kaldırım düzeni oluşturup yola yaklaşık 3 bin 200 ton sıcak asfalt serdi.

Dağbelen Mahallesi’nde ise iki buçuk kilometre uzunluğunda yedi metre genişliğindeki yolu bin 480 ton, Bodrum Bardakçı Koyu Osman Nuri Bilgin Caddesi’nde bir kilometre uzunluğunda dokuz metre genişliğinde yolu da 720 ton finisher ve greyder kullanarak sıcak asfalt ile kapladı.

Ekipler hafta sonu ayrıca Bodrum Belediyesi 5. Bölgede bulunan Mumcular Mahallesi 197. Sokak’ta yedi yüz metre uzunluğunda, yedi metre genişliğindeki yolu 3 bin 500 ton; Karanlık Mahallesi Durmuş Ali Cangır Sokak’ta 150 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde olan yolu da greyder ile 120 tonluk sıcak asfalt malzeme ile kapladı.

Söz konusu bölgelerde yapılan yollar, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşın hizmetine açıldı.

Bodrum Belediyesi yetkilileri, uygun hava şartlarında çalışmalara devam ettiklerini, Bodrum genelindeki tadilat gerektiren yolların bakımlarını program dahilinde kısa sürede tamamlamak için belediye ekiplerinin aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu