GündemManşetSpor

EDU BODRUM’DAN GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Erdogan_cakmak-bodrumGeçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden genç futbolcu Erdoğan Çakmak için ilk tören formasını terlettiği Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un tesislerinde düzenlendi.

22 Ekim Pazar akşam saatlerinde yol kenarında arkadaşını beklediği sırada alkollü bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra çarparak ağır yaraladığı Erdoğan Çakmak tedavi gördüğü Muğla Devlet Hastanesi’nde hayata veda etti. Bodrum Belediyesi Bodrumspor altyapısında takım kaptanı olan ve çevresinde ‘Edu’ olarak hitap edilen Erdoğan Çakmak’ın ölüm haberi ilçede büyük üzüntü yarattı. Genç yaşta hayata veda eden Erdoğan Çakmak için ilk tören severek formasını terlettiği ve A Takımında top koşturmak istediği Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un Gümbet Tesislerinde gerçekleştirildi.

TAKIM ARKADAŞLARI FORMALARLA KARŞILADI…

Erdoğan Çakmak’ın cenazesi tesislere getirildiğinde ilk olarak takım arkadaşlarının omuzunda taşındı. Ailesi, takım ve okul arkadaşları, antrenörleri ve öğretmenleri, kulüp yöneticileri, A takım oyuncuları ve teknik ekibi ile altyapı sporcularımızın velileri ile çok sayıda kişinin katıldığı tören sonrası Çakmak’ın cenazesi Gümbet Mahallesinde bulunan evine götürüldü. Çakmak’ın cenazesi Salı günü öğle namazına müteakip Denizli’nin Sarayköy ilçesinde toprağa verilecek.

ÇOK SAYIDA TARAFTAR GRUBU BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI…

Öte yandan Erdoğan Çakmak’ın ölüm haberini öğrenen Süper Ligden Amatör kümeye kadar çok sayıda kulübün taraftar grupları da sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı. B.B.Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri de tesis bahçesinde düzenlenen tören öncesi tesis girişine üzerinde Erdoğan Çakmak’ın bir karşılaşmada çekilmiş fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde “Sahada bir eksik, Cennette bir fazlayız, mekanın Cennet olsun kaptan’ yazılı pankart astılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu