AsayişGündemManşet

GRUP GRUP ADLİYEYE ÇIKARILIYORLAR

IMG_5141Bodrum’dan Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adasına yasa dışı yollarla kaçmaya çalışan FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 17 kişiden 4’ü adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz gün Bodrum’dan yat ile Yunanistan’ın Kos adasına yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 30 kişi sahil güvenlik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanmıştı. Kadınların ve çocukların da bulunduğu yatta FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 17 kişi yakalanmıştı. Sorguları devam eden üyelerin içerisinde bir kişinin bilişimci olduğu ve casusluk yaptığı, başka bir kişinin ise FETÖ’nün ‘mahrem imamı’ olduğu öğrenilmişti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde sorguları tamamlanan FETÖ/PDY üyelerinden 4 kadın ise bugün adliyeye sevk edildi.

Bugün adliyeye sevk edilen Elif S., Meryem B., Selma U. ve Hayriye B. isimli kadınlardan Elif S. ve Meryem B.’nin örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olmaktan adliyeye getirildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu