GündemManşet

KUTLAMAYA BİNLERCE KİŞİ KATILDI

page29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum’da fener alayı düzenlendi.

Bodrum Milta Marina’dan başlayan fener alayına, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve eşi Cihan Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle  birlikte binlerce vatandaş katıldı.

Neyzen Tevfik Caddesi boyunca ellerinde meş’aleler, Türk Bayrakları ile marşlar eşliğinde yürüyen vatandaşlara  mekanlarda  bulunanlar da  alkışlarla destek verdi.

Fener alayının ardından Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen Teoman konseri öncesinde vatandaşlara seslenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon birlik ve beraberlik mesajları vererek şunları söyledi:

“Şu güzel atmosferi sağlayan ve bize desteği veren başta Sayın Kaymakamımıza, bütün okul müdürlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tabii gönüllerinde Atatürk sevgisi eksik olmayan Bodrum halkına, Anadolu halkına bütün misafirlerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Bu bayram birey olmanın bayramı, hak, hukuk, adaleti aramanın bayramı, özgür olma bayramı, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyenlerin bayramı. Ümmetçilikten kurtulup birey olma bayramıdır. Bu bayramda siz değerli, gözünden ışık saçan, medeni olan Bodrum Yarımadası halkının bu bayrama vermiş olduğu desteği burada görmek benim en büyük onurum, en büyük gururum. İyi ki varsınız, bu güzel bayramınız kutlu olsun.”

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da yaptığı konuşmada “Büyük Türk milletinin aziz evlatları, sevgili Bodrumlular, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tabii öncelikle tekrar bayramınızı kutluyorum. Milletimizin küllerinden yeniden doğduğu ve kurduğu cumhuriyetimizin bugün kuruluş günü. Gururluyuz, mutluyuz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ebediyete kadar cumhuriyetimizi yaşayacaktır.” dedi.

Bodrumlular Teoman konseriyle birlikte Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu