AsayişGündemManşet

ŞOK UYGULAMALAR SÜRÜYOR

Bodrum-şok uygulamalarBodrum’da 150 polisin katılımıyla “Huzur-2 Uygulaması” gerçekleştirildi. Uygulamada bir ruhsatsız tüfek ele geçirilirken farklı suçlardan aranması bulunan 5 şahıs yakalandı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çarşı, Gümbet, Ortakent ve Yalıkavak Mahalleleri ile Torba Kontrol Noktası’nda 150 polisin katılımı ile “Huzur-2 Uygulaması” gerçekleştirdi. Bu 5 sabit noktaya ek olarak Bodrum Barlar Sokağı ve Gümbet Barlar Sokağı’nda yaya ekipler de devriye attı.

Bodrum’un giriş noktalarından olan Torba Kontrol Noktası’nda da yoğun bir denetim vardı. Burada durdurulan araçlar ve içerisindeki kişiler didik didik arandı. Buradaki uygulamaya narkotik köpeği “Çapkın” da destek verdi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da uygulamaları yakından takip etti.

176 aracın kontrol edildiği ve 697 kişiye GBT sorgusunun yapıldığı uygulamalarda bir araçta ruhsatsız pompalı tüfek ve 19 dolu kartuş ele geçirildi. Araç sahibine ise şahsa ruhsatsız silah bulndurma suçundan işlem yapıldı.

Ayrıca farklı suclardan aranan 5 şahıs yakalandı. Şüphelilerden birinin sahte kimlik bulundurduğu ve ayrıca 4 ayrı suctan aranmasının olduğu bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu