GündemManşetSpor

MERSİN İDMANYURDU HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bodrumspor_mersin_idmanyurdu_hazirliklari (15)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını tamamladı.

Bu sabah Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleşen antrenman ile Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan B.B.Bodrumspor, antrenmanın ardından Mersin’e hareket etti. Geçtiğimiz haftayı Tokatspor galibiyeti ile kapatarak kötü gidişe dur diyen B.B.Bodrumspor Mersin deplasmanından da 3 puan alarak taraftarını sevindirmek istiyor. Sakatlıkları devam eden Çağrı Tekin ve Mehmet Bağlı’nın dışında bu hafta başı takımla birlikte çalışmalara başlayan takım kaptanları Erkan Değişmez, Agah Oktay Yılmaz ve Tolga Deniz’de kadroda yer almıyor.

29 Ekim Pazar günü Mersin Stadyumunda 19.00’da başlayacak karşılaşmayı ise Trabzon bölgesi hakemlerinden Tolga Sancak yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu