ÇevreGündemManşet

GECEDEN BERİ ZEHİR SOLUYORUZ…

COPLUK_DUMANBodrum çöplüğünde önceki akşam saatlerinde yeniden alevler yükselirken, çöplükten çıkan yoğun duman özellikle ilçe merkezinin üzerine sis gibi çöktü.

Bodrum’un son yıllarda ki en büyük sorunu haline gelen çöplükte hemen hemen her hafta yangın çıkarken, bu yangınlar kimi zaman kısa sürede söndürülüyor, kimi zaman ise 2-3 gün boyunca yanmaya devam ediyor. Son olarak önceki akşam saatlerinde çıkan yangın sonrası rüzgarında Kuzey yönlerden hafif şekilde esmesi ilçe merkezini duman içinde bıraktı. Vatandaşlar yaşanan duruma sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterirken, sabah olduğunda çöp dumanının Bodrum’u aşarak Kos Adasına doğru geniş bir alanda etkili olduğu görüldü.

Bodrum’da yaşayan vatandaşlar ve tatile gelen bir çok kişi güne çöp dumanı ve kokusuyla uyandıklarını dile getiren mesajlarını sosyal medyadan paylaşırken, Bodrum’un en büyük sorununun nasıl ve ne zaman çözüleceği ise hala bilinmiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu