AsayişGündemManşet

“SON SÜRAT” BODRUM’DA DA UYGULANDI

BODRUM-trafik uygulamasıEmniyet Genel Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Daire başkanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerince, kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yönelik tüm yurtta “Son Sürat” uygulaması gerçekleştirilirken, uyguluma kapsamında Bodrum’da da 58 sürücüye 27.250 Türk Lirası ceza uygulandı.

81 ildeki uygulamalarda 25 bin 247 polis ve jandarma görev alırken, Bodrum’da 08.00-20.00 saatleri arasında devam eden “Son Sürat” uygulaması çeşitli cadde ve sokaklarda devam etti. Uygulama ile motosikletlerin trafiğe uygunluğu ve sürücülerin kural ihlali yapıp yapmadığı  denetleniyor.

Türkiye genelinde polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde oluşturulan 4 bin 315  noktada, 6 bin 873 ekipteki 25 bin 247 personelin katılımıyla yapılan uygulamada,  motosikletlerin plaka, sigorta, ruhsat, şasi numaraları ile gizli bölmeleri  kontrol edilirken, sürücülerinin ise kimlik bilgileri sorgulanıyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da özellikle kask takmayan ve eksik evrakları bulunan çok sayıda sürücüye de para  cezası kesiliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu