AsayişGündemManşet

İMAM NİKAHLI KARISINI BIÇAKLADI

pageGeçtiğimiz akşam Bodrum’da meydana gelen bıçakla yaralama olayının zanlısını tutuklanarak cezaevine kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Gümbet Mahallesindeki bir kafede imam nikahlı eşi ile tartışan E.Y. acımadan İranlı eşini bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan 37 yaşındaki Z.R. kanlar içinde yere yığılırken sabıkalı koca E.Y. ve yanında bulunan Ş.A. olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahale sonrası yaralı kadını Bodrum Devlet Hastanesine sevk etti. Burada ameliyata alınan Z.R.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Olayın meydana geldiği yerde ve çevresinde araştırma ve inceleme başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede E.Y. ve Ş.A.’yı yakaladı. Adam öldürmek suçundan 13 yıl hapis yatarak 4 ay önce serbest kalan E.Y. isimli zanlı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu