GündemManşetSpor

BODRUMSPOR BU HAFTA HATAY DEPLASMANINDA

Bodrumspor_Hatayspor_hazirliklari (3)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor hazırlıklarını sürdürüyor.

B.B.Bodrumspor 15 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor hazırlıklarına devam ederken, takımda Agah Oktay Yılmaz ve Çağrı Tekin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Çağrı Tekin’in tedavisi devam ederken, Agah Oktay Yılmaz hafta başından itibaren takımdan ayrı çalışarak antrenmanlara başladı. Yaklaşık 1 hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkması beklenen Agah Oktay Yılmaz’ın 2 hafta içerisinde de tekrar forma şansı bulması bekleniyor.

B.B.bodrumspor 15 Ekim Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak Hatayspor karşılaşması öncesi Cumartesi günü Bodrum’da gerçekleştireceği antrenmanın ardından Hatay’a hareket edecek. 16 Puan ile 3. Sırada bulunan Hatayspor ile 5 puanla 14. Sırada bulunan B.B.Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 14:30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu