GündemManşetSpor

GÜRE’Yİ GEÇTİLER, SIRA BURSA’DA

Kırçiçeği Bodrum BasketBodrum’un Basketboldaki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kapsamında ilk maçını oynadığı Güre Sporu, evinde hezimete uğrattı. Maçın ilk yarısından itibaren üstünlüğü kuran taraf olan Kırçiçekleri, deplasmanda ilk yarıyı 30-47 üstün tamamladı.

Kurulduğu yıldan bu yana Bodrum’a sayısız başarılı maç sonucuyla dönen Kırçiçekleri, zorlu rakibi Edremit Belediyesi Güre Spor karşısında ilk yarıda elde ettiği sayı avantajını koruyarak, 2017-2018 sezonunda ligin ilk maçını zorlanmadan geçti.

Harika Eldaş’ın 25 ve Amerikalı transfer Sasha Googlet’in 25 sayı 13 ribaunt  ve Gizem Mürvet Uca’nın 7 asisti ile oynadığı maçı, Kırçiçekleri 61-86 kazanarak, sahadan galip ayrılan taraf oldu. Maçta adeta şahlanan Kırçiçekleri, zorlu Güre deplasmanından ilk puanını aldı.

Bir sonraki maçını Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda yine güçlü bir rakip olan Bursa Bşb ile oynayacak olan Kırçiçeği Basket Takımı, Bodrumlu basketbol severleri, gerçekleştirecekleri bu zorlu maçta kendilerine destek olmaya davet ediyor. Maçın başlama saati ise 15.00.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu