AsayişGündemManşet

BODRUM’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

kaçak göçmenler-bodrumSahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması maksadıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; 03 Ekim 2017 günü saat 05.05’de, Bodrum/Görecek Adası önlerinde lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen tespit edildi.

Bölgede görevli Sahil Güvenlik botu tarafından tespit edilen bahse konu lastik bot durdurularak, içerisindeki 39’u (17 erkek,12 kadın,10 çocuk) Suriye ve 2’si (erkek) Pakistan uyruklu toplam 41 düzensiz göçmen kurtarıldı. Söz konusu göçmenlerin gerekli ihtiyaçlarının giderilmesi ve sağlık kontrollerinin yapılması maksadıyla Bodrum Belediye Limanı Gümrük İskelesine intikalleri sağlanmış olup müteakiben göçmenler Emniyet birimlerine teslim edildi.

Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığının kamu düzeninin sağlanması, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insanların mağduriyetinden kazanç sağlayan göçmen tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları azim ve kararlılıkla devam ettiğini açıkladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu