AsayişGündemManşet

KAÇAK İÇKİ VE TÜTÜNLER İMHA EDİLDİ

kaçak içki-tütün-imhası-BodrumBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ele geçirilen sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün mamulleri imha edildi.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin bir yıllık zaman zarfı içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirdiği sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün mamulleri, imha edildi.

Polisin 19 ev ve işyerine yaptığı operasyonlarda ele geçirilen bin 57 yaprak sigara kağıdı, 332 adet alkollü içki, 427 adet puro, 370 paket sigara, 39 paket makaron sigara, 61 pak nargile tütünü, 30 bidona doldurulmuş yaklaşık 600 litre votka, 8 bin 240 adet makaron, 157 sünger filtre, sabah saatlerinde KOM Bodrum Grup Amirliği önüne yanaşan kamyonete, Bodrum Belediyesi ekiplerince yüklendi.

Kamyonete yüklenen ürünler, daha sonra Ortakent Mahallesi’ndeki TEM – ÇEV, ambalaj atıkları toplama, ayırma ve nakliye tesisine götürüldü. Polis ekiplerinin gözetiminde sahte içkiler tek tek kırılarak imha edilirken, tütün ürünleri de presleme makinesi ile imha edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu