GündemKültür SanatMagazinManşet

EROL ÜNAL’A “DAYANIŞMA” ÖDÜLÜ…

Erol Ünsal2009’dan beri Facebook’ta Bodrum Sanat Haberleri gurubunu yöneten ve özellikle Bodrumda açılan sergilerin haberlerini Bodrumlu sanatseverlere her gün güncelleyerek yayınlayan Erol Ünal; Bodrumda görülmesi gereken sergileri ayrıca Sanat-Magazinde de yayınlıyordu. Bir senedir Sanat-Magazin web sayfasında Bodrumda görülmesi gereken sergiler geniş bir şekilde yer alıyordu.

İstanbul Sanat Magazin’in kuruluşunun 5. Yıl kutlamaları ışığında 2017 “Başarıya Alkış – Emeğe Saygi” ve “Dayanışma” ödül töreni 30 Eylül 2017 Cumartesi günü İstanbulda The Green Park Hotel-Bostancı’da yapıldı. İstanbul Sanat Magazin İmtiyaz sahibi Kemal Gönüleri; İstanbul Sanat Magazin’in 5 yıllık serüveninde emekleri geçen yazarlar arasında bulunan Erol Ünal’a “Dayanışma” ödülü verdi.

Dayanışma ödülü verilen diğer yazarlar Harika Ören, Şahika Öner, Recai Oktan, Akın Ok, Deniz Tokgöz, Ahmet Ündağ, Vadullah Taş, M.Demirel Babacanoğlu, Anibal Güleroğlu, Bekir Kurt, ve Necati Mumay.

EROL ÜNAL YENİ SERGİ SEZONUNDA EN MODERN YENİLİKLERİ BODRUMA SUNACAK

Sanat Magazin yazarı olan Erol Ünal yeni sezonda Bodrumlu sanatçıların roportajlarını da internette onbeş günde bir www.Sanat-Magazin.com sayfasında yayınlayacak.

Ayrıca hayatımıza bir anda dahil olan QR kodu da yeni sezonda Bodrum Sanat Haberlerinde kullanılacak. Mobil cihazların kameralarından okutulabilen özel  QR kodu ile galeri sayfasına gidilip sergi hakkında geniş bilgi, sanatçının özgeçmişi ve eski sergileri detaylarıyla inceleyebilecek. Telefonunuza yüklenecek basit bir QR uygulaması ile ve telefonun kamerası sayesinde Bodrum Sanat Haberlerindeki bilgilere istenilen her yerden hemen ulaşabilecek, kayıt altına alabilecek ve her zaman bakılabilecek. Bu açıdan bakıldığında QR kod dijital dünyadaki bilgi paylaşımını hızlandırmanın en etkin görsel unsurlarından biri olarak kabul ediliyor. QR kullanımı oldukça basit. Kameraya sahip akıllı bir cep telefonu ve barkod okumaya yardımcı bir uygulama ile bütün QR kodları okunabiliyor. Üstelik bunun için her hangi bir ücrette ödenmiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu