GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARI LİGE HIZLI BAŞLADI

yalıkavak hentbol takımıYalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Lig karşılaşmaları kapsamında ikinci, kendi evindeki ilk maçında Yenimahalle 1923 SK ile mücadele etti.

Geçtiğimiz yıllarda da Bodrum’a hentbolda büyük gurur yaşatan Denizin Kızları, kendi sahalarında çıktıkları ilk mücadelede rakibine fırsat vermediler.

Maçın ilk düdüğünden itibaren baskın taraf olan Denizin Kızları, ilk yarıda sahadan 19-11 galip ayrıldı. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleyi çok sayıda Bodrumlu taraftar izledi. Deniz Kızlarına olan desteklerini bir an olsun bırakmayan taraftar, maçın sonunda rakibini 37-22 yenerek sahadan galip ayrılan Deniz Kızlarını dakikalarca alkışladılar.

Bugün yapılan mücadelenin ardından Yalıkavak Spor Kulübü önümüzdeki hafta Kastamonu Gençlik Spor KLB. ile karşılaşacak. 07.Ekim günü Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşma saat 10.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu