GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ 3’TE 3 YAPTI

kırçiçeği bodrum basketGeçtiğimiz yıllarda gösterdiği üstün başarısıyla Bodrum’un potalardaki yıldız temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket, 3 günde 3 galibiyet ile potalarda fırtına gibi esmeye devam ediyor.

TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu maçları için Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Antalya’nın Kepez İlçesi’nde bulunan Kırçiçekleri, Elazığ İl Özel İdare ile oynadıkları maçı 64-52 tamamlayarak sahadan galip ayrıldı.

Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen grup maçlarının ilk üçünü namağlup tamamlayan Kırçiçekleri, grubun dördüncü maçı için 29 Eylül tarihinde Bursa Bşb ile karşı karşıya gelecek.

Elazığ İl Özel İdare karşılaşmasında ilk yarıda da rakibine geçit vermeyen Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı, ilk yarıda da rakibini rahatlıkla geçerek, sahadan 32-21 galip ayrıldı.

Maçta galibiyete en çok katkı sağlayan isim ise Harika Gözde Eldaş oldu. Kırçiçeklerine 20 sayı kazandıran Harika Gözde Eldaş, kazandırdığı sayıların yanı sıra, 4 Ribaunt ve 5 asisti ile de maçın en değerli oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

Kısa sürede yakaladıkları takım ruhuyla potalarda fırtına gibi esen Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı TKBL 2017/2018 Sezonu Federasyon Kupası C Grubu karşılaşmaları kapsamında 29.09.2017 günü saat 18.30’da Bursa Bşb. ile mücadele edecek. Kırçiçekleri bu maçı kazandıkları taktirde 30.09.2017 tarihinde, saat 16.15’de Bayraklı Bld. İle gurup liderliği için mücadele edecekler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu