AsayişGündemManşet

JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA SUÇÜSTÜ

bodrum-göçmen kaçak...Bodrum ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 24 kaçak göçmen ve onlara organizatörlük yapan 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz gece sabaha karşı alınan bir istihbaratı değerlendiren Jandarma ekipleri Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir pansiyon önünde beklemeye başladı. Ekipler bir süre sonra pansiyonda bulunan 4’ü kadın, 12′ si erkek, 5’i erkek çocuk ve 3’ü kız çocuk olmak üzere 1 Iran, 23 Afganistan uyruklu toplam 24 göçmenin valizleri ile birlikte araçlara bindirilerek Akyarlar Mahallesi bölgesine gittiklerini belirledi.

Araçları takip eden Jandarma ekipleri, 24 kaçak göçmen ile 1 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Olay yerinde kaçan 2 şüpheli ise daha sonra polis ekipleri ile yapılan müşterek çalışma sonucunda Gümbet Mahallesinde yakalandı.

Göçmen Kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen, Y.Z. Ergül ile yabancı uyruklu M.N. Ayaboghlu ve Y.Y. Shaker isimli şüpheliler Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Olayla ilgili soruşturmaya devam eden Jandarma ekiplerinin kimliği belirlenen 1 kişiyi daha aradığını öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu