GündemManşetSpor

KUPA MAÇI MESAİSİ BAŞLADI

Bodrumspor_kupa_hazirliklari (6)TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Hafta mücadelesinde Sancaktepe Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Gazişehir Gaziantep hazırlıklarına başladı.

Önceki gün Bodrum Şehir Stadı’nda Sancaktepe Belediyespor ile oynanan lig maçında 1 puanla yetinen B.B.Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da bugün başladı. Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışması ile günü tamamlayan B.B.Bodrumspor, kupa maçının ardından da Cumartesi günü Diyarbakır deplasmanında oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına hazırlanacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü arasında 19 Eylül Salı günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçının başlangıç düdüğü ise 15.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu