GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ KAMPA GİRDİ

Kırçiçeği Bodrum BasketKurulduğu ilk günden itibaren Bodrum’da Basketbol sevgisini yeniden aşılayan Kırçiçeği Bodrum Basket, yeni sezona hazır.

Yaptığı büyük transferler ile takımı baştan kuran ve 2017-2018 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde hedef çıtasını yükselten Kırçiçekleri, Türkiye Federasyon Kupası öncesi hazırlık maçları yapmak için Urla’da Kampa girdiler. Üç gün sürecek kamp süresince Bursa Büyük Şehir Belediyesi, Urla Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi takımları ile hazırlık maçı yapacak olan Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı, 3 gün sürecek kamplarının ardından antrenmanlarına Bodrum’da devam edecekler.

Bu sezona Kırçiçeği, Bodrum Belediyesi, Çağdaş Holding ve Kılıç Holding ana sponsorluğunda giren Kırçiçeği Bodrum Basket Takımı, biri yabancı toplam Onbir oyuncusuyla bu sene de potalarda fırtına gibi esecek. Ana sponsorların yanı sıra, Hakan Ambalaj, İçkale, Eskiköy, Altan yapı, Barbaros Yat, Paşalılar, Müskebi Apart Tatil, Turkuaz Tur, Serhan Otel, Musto, Gemibaşı Restoran, Akustik Tur, Çınar Elit Yapı, Oranet, Hera Kuaför, Metin Çıngıl gibi Bodrum’un önde gelen firmalarının destekleriyle sezona hazırlanan Kırçiçekleri, yeni takımları ile ilk maçlarını, TKBL 2017 – 2018 Sezonu Federasyon Kupası için 25 Eylül’de Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda Edremit Bld. Güre Spor ile oynayacak.

Yeni takımları ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda antrenmanlarına devam eden Kırçiçekleri’nde yeni takım ve oyuncuların özellikleri ise şöyle.

Esra ŞENCEBE KAYAOĞLU

1981 doğumlu olan sporcu, spor kariyerine Eskişehir Anadolu Üniversitesi alt yapısında başlamıştır. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli takımlarda top süren Esra Şencebe Kayaoğlu kariyerine, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 Türkiye Kupası, 5 Kadınlar Ligi Şampiyonluğu ve 5 Kadınlar Ligi Play Off finalistliği sığdırmıştır. Yanı sıra Euroleague ve Eurocup şampiyonluğu, finalistliği ve dereceleri de yaşamış olan sporcunun Süper Lig tecrübesi de bulunmaktadır.

Seda GÜÇLÜ AYDIN

Basketbol hayatına İzmir Bucaspor alt yapısında başlayan Seda Güçlü Aydın, 1988 doğumludur. Adana Botaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Edirne Belediyesi Edirnespor ve Urla Eda Spor gibi takımlarda yer alan Ayın, Yıldız ve genç Milli takım formalarını da giymiştir.

Gülşah ÇELEBİ

12 yıldır profesyonel olarak basketbol oynayan Gülşah Çelebi, 32 yaşındadır. En son Ankara Çankaya Üniversitesi’nde top süren Çelebi, basketbol kariyeri boyunca pek çok takımda yer almıştır.

Gizem KAZALİ

1992 İzmir doğumlu olan Gizem Kazali, profesyonel basketbol hayatına 10 yıl önce başlamıştır. Antalya Koleji, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Samsun Canik Belediyesi, Ted Ankara Kolejliler, OGM Orman gibi kulüplerde forma giyen sporcu Kırçiçeği Bodrum Basket’te 5 numaralı formayı taşımaktadır.

 

Gizem UCA

Galatasaray alt yapısından yetişen Gizem Uca, 1994 İstanbul doğumludur15 yıllık basketbol kariyerinin 6 yılını profesyonel ligde tamamlamıştır. Başarılı sporcu Kırçiçeği Bodrum Basket’ e 2 sezondur forma giymekte olduğu İstanbulgücü’nden transfer olmuştur.

Melis Dilara LAFATAN

1991 İstanbul doğumlu olan Melis Dilara Lafatan, Bakırköyspor ve Galatasaray alt yapısından yetişmiştir. Power Forvet oyuncusu olan sporcu bu yıl Kırçiçeği Bodrum Basket’teki 3. yılına girecektir.

Harika ELDAŞ

18 yaşından beri profesyonel olarak basketbol oynamakta olan Harika Eldaş, 1990, İskenderun doğumludur. Kırçiçeği Bodrum Basket’ten önce Ormanspor’da forma giymiştir.

Seda TABAKÇI

1985 doğumlu Seda Tabakçı, İstanbul Üniversitesi alt yapısından yetişmiş, İstanbul Üniversitesi , Botaşspor, Antakya Belediyesi, Canik Belediyespor, Mersin Büyükşehir Beleyesi, Adana Aski Spor, Osmaniye Gençlikspor ve Çankaya Belediyesi gibi önemli takımlarda forma giymiştir. Kariyeri boyunca altyapılarda En İyi Forvet, Ribound Kraliçesi gibi ödüllere layık görülmüş olan sporcu Avrupa Ümitler Yarı Final Şampiyonası’nda da En İyi Şutör ödülünü kazanmıştır. Forma giydiği sırada Osmaniye Gençlikspor ile TKBL şampiyonluğu yaşamıştır.

Deniz ATAER

Bodrumspor alt yapısından yetişmiş olan Deniz Ataer, 1988 Muğla doğumludur. Kariyerine İstanbul Migros Bayan Basketbol Takımı Yıldız-Genç ve A takımlarında devam eden sporcu sonrasında Güre Belediye, Bursa Büyükşehir Belediye, Gaziantep Bako, Eskişehir Anadolu Üniversitesi gibi takımlarda forma giymiştir.

İrem ÇAVUŞOĞLU

Turgutlu Belediyespor ve Antalya Koleji alt yapısından yetişen İrem Çavuşoğlu 1998 doğumludur. 9 yıldır basketbol oynayan sporcu bu sezon Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımında forma giyecektir.

Sasha Samolia GOODLETT

Amerikalı oyuncu Sasha Samolia Goodlett, Georgia Tech Üniversitesi mezunudur. 1980 doğumlu pivot WNBA patentlidir. Indiana Fever ve Chicago Sky takımlarında forma giymiş olan sporcu, Kore, Çin ve Porto Riko gibi farklı ülke takımlarında da basketbol oynamıştır. Kırçiçeği Bodrum Basketbol’a transfer olmadan önce, Mersin Üniversitesi basketbol takımında görev yapmıştır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu