GündemManşetSiyaset

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLERİNDEN AÇIKLAMA

AK Parti Muğla MilletvekilleriAK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Köyceğiz, Seydikemer ve Kavaklıdere Belediye Başkanları ile Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.

Ankara’da Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile birlikte yaptıkları ziyaretlerde gündeme gelen konular ve yaşanan gelişmeleri AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, şu ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaştılar:

“TOKİ başkanımızı Muğla’dan gelen belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Köyceğiz, Seydikemer ilçelerimizdeki TOKİ projelerini ve Muğla Merkez üçüncü etap Sosyal Konut Projesini konuştuk; Kavaklıdere ilçemizde yapımı planlanan Küçük Sanayi Sitesinin önündeki engellerin kalkması noktasında başkanımızdan gerekli girişimlerde bulunmasını istedik.

Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan ile yaptığımız görüşmede Sayın Bakanımız, Marmaris Devlet Hastanesi ihalesinin Kasım ayı içerisinde yapılacağını, ayrıca Seydikemer ilçemizde ilçe sınırları dahilinde planlandığı gibi 50 yataklı değil bölge hastanesi ayarında bir hastane yapılacağını ve 2018 yılı yatırım programına alındığı müjdesini verdi.

Köyceğiz Devlet Hastanemize Kadın Doğum Uzmanı ve Genel Cerrahi Uzmanı kadrolarının verildiği müjdesini de bizlerle paylaşan Sağlık Bakanımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Belediyelerde İŞKUR üzerinden çalışan geçici işçilerin çalışma sürelerini̇n 3 ay daha uzatılması yönündeki talebimizi de Sayın Çalışma Bakanımız olumlu olarak değerlendirdi ve süreler 3 ay daha uzatıldı. Gerekli yazılar ilgili belediyelere gönderildi.

Bu konularda bizlere desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza ve TOKİ başkanımıza Muğlalı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu